Analyysit

Jan Forsell Golf Academyllä on Mercedes-Benz studiossa menetelmiensä tueksi kattava valikoima maailman johtavien valmistajien tietokone analyysiohjelmia ja mittauslaitteita.

V1 Pro – videoanalyysi

V1 Pro on maailman johtava video analysointi ohjelmien tekijä golfissa johon luottavat suuri osa tunnustetuimpia valmentajia, urhelijoita, järjestöjä ja harjoituskeskuksia.

Jan Forsell Golf Academyllä on ainoana Suomessa 2 high-speed kameran V1 video analysointi järjestelmä. Golfsvingi kuvataan ja analysoidaan yhdessä valmentajan kanssa ja sitä vertaillaan maailman huippupelaajien svingeihin. Tämän pohjalta oppilas saa harjoituksia kehittäkseen svingin osa-aluetta joka pohjimmiltaan on syy huonoihin lyönteihin. Oppilas saa yhteenvedon oppitunnista videoklippinä sähkpostilla.

www.v1golf.com
TrackMan Performance Studio

TrackMan Performance Studio on maailman ensimmäinen ja ainoa golfmailan ja pallon lentoradan mittauslaite jossa on täysin yhdistetty videokuva ja data/mittaustulokset.

TrackManin ylivoimainen svingi ja lyöntidata yhdistettynä Casio EX-F1 high-speed kameraan antaa oppilaalle täyden kuvan lyönneistään. TrackMan Performance Studio antaa oppilaalle 3D kuvan lentokaaresta ja kierteistä, mailan tulosuunnasta, alastulokulmasta, lavanasennosta ja paljon muuta. Voimme vertailla ennen ja jälkeen. Oppilas saa kaikki tiedot raporttina sähköpostilla.

Trackman Combine -testi on stansardisoitu testi joka auttaa sinua tunnistamaan pelisi vahvuudet ja heikkoudet, jonka perusteella pääset kehittämään peliäsi.

www.trackman.dk
K-VEST ja TPI 3D ohjelma

K-VEST golfsvingin biomekaniseen analysointiin tarkoitettu mittauslaite. Kolmiulotteisen analysoinnin avulla laite mittaa tarkasti vartalon eri kulmien eri asennot svingin aikana alkuasennosta lähtien. TPI 3 D ohjelma on Titleist performance kehittämä ohjelma joka mittaa svingin tehokkuuksia ja liikeratoja.

Mittaustulosten ja raporttien avulla pystytään osoittamaan kinemaattisen ajoituksen kautta kuinka tehokas oppilaan/pelaajan svingi on ja mahdollistaa liikeratojen vertamaamisen PGA ja LPGA pelaajiin. Kinemaattinen ajoitus kertoo välittömästi syyn lyönnin pituus- ja tarkkuusongelmiin. Ohjelma voidaan myös kytkeä antamaan realiaikaista ja auditatiivista palutetta äänimerkein. Yhteenvedon perusteella oppilas/pelaaja saa harjoitusohjelman ja raportin sähköpostilla tai paperilla mukaansa

www.k-vest.com
TPI

TPI on Titleist Performance Instituten kehittämä golfiin määritelty kuntotesti ja ohjelma. TPI sisältää myös golfsvingin biomekaniikka ja kineettista ajoitusta. Kuntotestin avulla kartoitetaan kaikki fyysiset rajoitukset jotka estävät pelaajan suoritusta ja myös voivat mahdollisesti aiheuttaa vammoja ja loukkaantumisia.

Jan Forsell on suorittanut Golf Pro luokan kaikki 3 tasoa ja on näihin sertifioitunut TPI GP3. Koulutukset sisältävät mm. motorisen oppimisen käsitteitä, fyysisten rajoitusten korjaamista harjoituksilla, anatomiaa, fyysinen kartoitus ja eri svingi tyylien käsitteitä sekä 3D biomekaniikkaa. Jan Forsell on myös kouluttautunut juniorivalmennus linjalta molemmat Junior Coach tasot ja on TPI JC3 sertifioitunut. Tällä linjalla keskitytään opettamaan pitkäjänniteisesti sekä urheilullisia etä golftaitoja alle 17 vuotiaille.

www.mytpi.com
Wilson Custom Fit Center
Jan Forsell Golf Academy:ssä on pelaajilla/oppilailla mahdollisuus tehdä Wilson Staff Club-Fitting ja räätölöidä kaikki golfmailat itselleen sopiviksi. Käytämme TrackMan:in erittäin tarkkaa mailan ja pallon lentoratojen mittaus laitteetta.

Alla olevalla linkillä pääset Wilsonin sivuille mistä voit alustavasti kysynmyksiin vastaamalla saada selville mikä lapamalli ja pallo sinulle sopii parhaiten. Sen jälkeen voit varata ajan Jannelle ja voimme selvittää mitka varret sinulle parhaiten sopivat.

Ajan varaukset www.jfga.com

www.wilson.com/en-us/golf/get-fit/


Kirjaudu sisään

» Etusivulle